Veluwehof

Klik op het logo voor bezoek website Veluwehof

“Wanneer u een dierbaar persoon heeft verloren, komt er een moment dat u gaat nadenken over de wijze waarop u de nagedachtenis van uw dierbare op een goede manier vorm kunt geven. Waarschijnlijk overweegt u om een grafmonument te laten maken. Steenhouwerij Veluwehof Natuursteen kan u daarbij op een deskundige en betaalbare wijze helpen.”

Veluwehof Natuursteen is door Gerard van den Top in 1994 opgericht. Sindsdien is de Veluwehof uitgegroeid tot een chique en degelijk bedrijf, dat bekend staat om de kwaliteit die geleverd wordt in een waardige omgeving.

Ons bedrijf bestaat uit drie afdelingen. In de gedenkhof kunnen we mensen ongestoord ontvangen. In de steenhouwerij worden de stenen ambachtelijk bewerkt. De plaatsingsservice tenslotte verzorgt de installatie van de grafsteen of het monument.

De grootste gedenkhof van de Veluwe

De nabestaanden kunnen rustig rondkijken in de gedenkhof met toonzaal en de besloten achtertuin, waar ongeveer 250 grafmonumenten staan opgesteld. Traditionele natuursteen grafstenen, zwerfkeien, ruwe stenen, versteend hout etc.. Dankzij dit ruime aanbod is Veluwehof Natuursteen één van de grootste van midden-Nederland. U vindt hier meer informatie over grafstenen.

De productie

In de eigen steenhouwerij maken vakbekwame medewerkers van elk natuursteen een echt monument. Ook de afwerking met teksten, etsen en grafische afbeeldingen gebeurt in eigen huis. U vindt hier meer informatie over het vervaardigen van een grafsteen 

Het plaatsen

Veluwehof Natuursteen kenmerkt zich door een prima prijs-kwaliteit verhouding. Met onze gepatenteerde Top-Gedenksteenmobiel kunnen wij sneller dan gemiddeld gedenkstenen op een waardige wijze plaatsen. Door de bespaarde arbeidstijd blijven onze prijzen laag.

U vindt hier meer informatie over het plaatsen van een grafsteen